Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

15-22 september 2023

Reizen

Sardinië

1,955.00

Het helderste zeewater wat je in Europa kunt vinden, tot de ongerepte natuurgebieden; van de heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken, tot de eeuwenoude bezienswaardigheden. Samen met je camera in een kleine groep en veel gezelligheid!

13-16 juli 2023
868.00

Deze reis is speciaal gemaakt voor mensen die even net wat meer nodig hebben. Heb je autisme, of ADHD en andere eigenschappen die het wat anders maakt om in een de groep jezelf te kunnen zijn? Dit is je reis! Tijdens deze reis ga je je vier dagen in kleine groepjes bezighouden met fotografie. Je krijgt elke keer duidelijke opdrachten die zorgen dat je op elk niveau aan de slag kan gaan. Johan gaat met je mee. Hij is een rustige en ervaren vakfotograaf. Hij zal je jou thuis laten voelen.

5-7 juni 2023

Reizen

Ruhrgebied

780.00

Neem je camera in de hand. En laat je leiden door topfotograaf Johan. Hij kent de fijnste kneepjes om jou alles te leren hoe je dit prachtige gebied vast legt. Hij komt er al jaren. En heeft er al vele cursussen gegeven. Bijzondere plekjes, gave restaurantjes. Maar ook heel veel gezelligheid, dat zeggen de cursisten die mee geweest zijn als reactie.

16-21 april 2023

Reizen

Schotland

1,480.00

Niets gaat boven Schotland. De kilts van de stoere mannen, prachtige glooiende landschappen, kastelen zo ver je kunt zien. Je gaat het niet alleen allemaal zien deze week, ik laat je dit ook prachtig vastleggen. We gaan naar de pareltjes van dit land. Klein is de groep, groot is de aandacht.

1 t/m 13 oktober 2023

Reizen

Oeganda

5,580.00

Zelfs de meest doorgewinterde reiziger zal versteld staan wat voor diversiteit dit land biedt. En dat gaan we in deze fotoreis allemaal meemaken. Ik ga samen met jou de chimpansees, olifanten, luipaarden, giraffes, en de meer dan 1000 vogelsoorten spotten en natuurlijk fotograferen. Heerlijk fotograferen in Oeganda, begeleid door professionele fotograaf Johan. Kijken naar licht, bewust gebruik maken van lijnen en contrasten.

15-18 oktober 2023

Reizen

Hamburg

860.00

Hamburg. Naast de grootste haven van het land, zijn er de oude binnenstad, afgewisseld met de meest moderne gebouwen. In deze 4 dagen of meer gaan we veel zien. Maar niet de toeristische bezienswaardigheden, maar juist de cinematografisch onbekende pareltjes die de ik als vakfotograaf én reisleider voor je heb ontdekt

22 juli 2023

Workshop

Wadfotografie

98.00

Wat maakt voor jou het wad? Hoe beleef jij dit gebied? Dat het bijzonder mooi is dat weet iedereen. Maar ik ga je leren hoe je dat gaat vastleggen. Welke instellingen jouw foto een enorme impact gaan geven. Hoe ga je staan, wat vind jij fijn om mee te werken. En hoe ga jij het licht vangen zodat je jouw belevenis terugziet in jouw foto’s.

4 maart 2023
128.00

De workshop bestaat uit het maken van beelden die jij in je hoofd hebt. Maar als nu het licht sterker is dan jouw bijzondere landschap? Of jouw prachtige straat staat in de schaduw? Met een gradiënt filter gaat er een nieuwe wereld voor je open. Ik ga je leren hoe je met verloopfilters kunt werken op een manier dat niemand ziet dat je ze gebruikt hebt. Maar ik ga ze laten toepassen op een creatieve manier.

27 mei 2023
98.00

We leven in een prachtige wereld. Uitgestrekt landschap, bossen met schilderachtige landweggetjes, landerijen met springende lammetjes. En dat zonlicht, Nederland maakt dat compleet. Hoeveel schoonheid waar we elke dag van mogen genieten. In deze workshop ga ik je veel vertellen, waar kan je het beste gaan staan, hoe stel je jouw camera goed in. Wanneer ga je hoe fotograferen. Het wordt een feestje. En met elk weer kan je de mooiste foto’s maken. Dat zal ik je laten zien

13 februari 2023

Workshop

Macrofotografie

98.00

De kleine wereld zichtbaar maken. In deze workshop gaan we heel dichtbij de dingen vastleggen. Macrofotografie. Waar moet je aan denken, waar loop je tegenaan, hoe ga je een spannend beeld creëren. Je gaat bezig met onder andere hoe stel je de camera het beste in. Welke valkuilen kan je tegenkomen. Welk licht laat je waar komen, en hoe zet je dat naar je hand. Welke kleuren spelen een rol en hoe gebruik je dit.

21-25 februari 2023

Reizen

Essaouira

1,240.00

Deze fotodagen struinen we door de kronkelende straatjes. Onder begeleiding van de professionele emotie fotograaf Johan van der Klaauw gaan we schitterende foto`s maken. Bewust leren kijken. Hoe valt het licht, welk lijnenspel gebruik je en wat kan iets zeggen in je foto. Elke dag wordt uitgebreid de foto's besproken. Plezier in het fotograferen staat voorop. Tegelijkertijd steek je veel op.

24-29 juli 2023

Reizen

Marokko

1,836.00

Heerlijke foto dagen rondtrekken door de prachtige valleien en bergen in het Atlas gebergte Marokko. We gaan daar fotograferen en je wordt begeleid door de professionele emotie fotograaf Johan van der Klaauw. Kijken naar licht, bewust gebruik maken van lijnen en contrasten. Eind van de dag een uitgebreide bespreking van de foto's die je hebt gemaakt. Uitmondend in aandachtspunten voor de volgende dag en een nieuwe uitdagende opdracht. Plezier in het fotograferen staat voorop. Maar tegelijkertijd steek je heel veel op.