Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

6-13 oktober 2024

Reizen

Sardinië

1,955.00

Het helderste zeewater wat je in Europa kunt vinden, tot de ongerepte natuurgebieden; van de heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken, tot de eeuwenoude bezienswaardigheden. Samen met je camera in een kleine groep en veel gezelligheid!

13-16 juli 2024
868.00

Deze reis is speciaal gemaakt voor mensen die even net wat meer nodig hebben. Heb je autisme, of ADHD en andere eigenschappen die het wat anders maakt om in een de groep jezelf te kunnen zijn? Dit is je reis! Tijdens deze reis ga je je vier dagen in kleine groepjes bezighouden met fotografie. Je krijgt elke keer duidelijke opdrachten die zorgen dat je op elk niveau aan de slag kunt gaan. Johan gaat met je mee. Hij is een rustige en ervaren vakfotograaf. Je zult je bij hem thuis voelen.

1 t/m 4 september 2024

Reizen

Ruhrgebied

680.00

Wil je leren hoe je de mooiste lijnen in je foto kunt gebruiken, doorkijkjes naar een bijzondere wereld kunt vastleggen en nachtfotografie als een sprookjesland kunt toepassen? Johan laat je alles meemaken.

24-29 sept & 29 sept-4 oktober 2024

Reizen

Schotland

1,480.00

Niets gaat boven Schotland. De kilts van de stoere mannen, prachtige glooiende landschappen, kastelen zo ver je kunt zien. Je gaat het niet alleen allemaal zien deze week, ik laat je dit ook prachtig vastleggen. We gaan naar de pareltjes van dit land. Klein is de groep, groot is de aandacht.

21 februari-4 maart & 20-31 oktober 2024

Reizen

Oeganda

5,580.00

Zelfs de meest doorgewinterde reiziger zal versteld staan wat voor diversiteit dit land biedt. En dat gaan we in deze fotoreis allemaal meemaken. Ik ga samen met jou de chimpansees, olifanten, luipaarden, giraffes, en de meer dan 1000 vogelsoorten spotten en natuurlijk fotograferen. Dit mooie land vastleggen met jouw camera.

16-19 mei + 7-10 novermber 2024

Reizen

Hamburg

860.00

Hamburg. Naast de grootste haven van het land, is er de oude binnenstad, afgewisseld met de meest moderne gebouwen. In deze 4 dagen of meer gaan we veel zien. Niet de toeristische bezienswaardigheden, maar juist de cinematografisch onbekende pareltjes die ik als vakfotograaf én reisleider voor je heb ontdekt

6 april, 31 mei & 28 juli 2024

Workshop

Wadfotografie

98.00

Wat maakt voor jou het wad? Hoe beleef jij dit gebied? Dat het bijzonder mooi is dat weet iedereen. Maar ik ga je leren hoe je dat gaat vastleggen. Welke instellingen jouw foto een enorme impact gaan geven. Hoe ga je staan, wat vind jij fijn om mee te werken. En hoe ga jij het licht vangen zodat je jouw belevenis terugziet in jouw foto’s.

7 maart 2024
128.00

De workshop bestaat uit het maken van beelden die jij in je hoofd hebt. Maar als nu het licht sterker is dan jouw landschap? Of jouw prachtige straat staat in de schaduw? Met een gradiënt filter gaat er een nieuwe wereld voor je open. Ik ga je leren hoe je met verloopfilters kunt werken op een manier dat niemand ziet dat je ze gebruikt hebt. Maar ik ga ze laten toepassen op een creatieve manier.

7 juni 2024
98.00

We leven in een prachtige wereld. Uitgestrekt landschap, bossen met schilderachtige landweggetjes, landerijen met springende lammetjes. En dat zonlicht, Nederland maakt dat compleet. Hoeveel schoonheid waar we elke dag van mogen genieten. In deze workshop ga ik je veel vertellen, waar kan je het beste gaan staan, hoe stel je jouw camera goed in. Wanneer ga je hoe fotograferen. Het wordt een feestje. En met elk weer kan je de mooiste foto’s maken. Dat zal ik je laten zien

13 februari 2024

Workshop

Macrofotografie

98.00

De kleine wereld zichtbaar maken. In deze workshop gaan we heel dichtbij de dingen vastleggen. Macrofotografie. Waar moet je aan denken, waar loop je tegenaan, hoe ga je een spannend beeld creëren. Ik ga je leren hoe je jouw camera het beste kunt instellen en welke valkuilen er zijn. Welk licht laat je waar komen, en hoe zet je dat naar je hand. Welke kleuren spelen een rol en hoe gebruik je dit.

20-24 november 2024

Reizen

Essaouira

1,240.00

Essaouira is een gezellig mooi compact kustplaatsje waar heel veel te zien is. De Medina is een wirwar van steegjes waar het een drukte van belang is. Erg kleurrijk en verrassend. Aan de rand van de medina vind je de vestingwallen die eeuwen geleden de stad tegen indringers moesten beschermen. Je kunt de muren beklimmen en genieten van het uitzicht over de zee en de oude stad. In de haven is ook een stuk vestingwal te vinden. Vanaf de ene kant van het fort heb je uitzicht over de bedrijvige haven en Île de Mogador en aan de andere kant heb je een prachtig uitzicht over de Medina. Aan de noordelijke kant van de stad is het meer industrieel. Daar gaan we ook foto`s maken. Overgaand in ruige rotspartijen. We gaan naar een watervalletje waar ik je mooie technieken kan leren om het goed te fotograferen.  Eerst gaan we een stukje met de auto om bij een hippie dorp een kop koffie drinken en foto`s te maken. We moeten een eindje lopen naar de waterval maar het is zeker een mooie tocht.

7-12 januari 2025

Reizen

Marokko

1,836.00

Heerlijke foto dagen rondtrekken door de prachtige valleien en bergen in het Atlasgebergte in Marokko. We gaan daar fotograferen en je wordt begeleid door de professionele emotie fotograaf Johan van der Klaauw. Kijken naar licht, bewust gebruik maken van lijnen en contrasten. Eind van de dag een uitgebreide bespreking van de foto's die je hebt gemaakt. Uitmondend in aandachtspunten voor de volgende dag en een nieuwe uitdagende opdracht. Plezier in het fotograferen staat voorop. Maar tegelijkertijd steek je heel veel op.