Kies je reisbestemming

Toont alle 11 resultaten

6-13 oktober 2024

Reizen

Sardinië

1,955.00

Het helderste zeewater wat je in Europa kunt vinden, tot de ongerepte natuurgebieden; van de heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken, tot de eeuwenoude bezienswaardigheden. Samen met je camera in een kleine groep en veel gezelligheid!

13-16 juli 2024
868.00

Deze reis is speciaal gemaakt voor mensen die even net wat meer nodig hebben. Heb je autisme, of ADHD en andere eigenschappen die het wat anders maakt om in een de groep jezelf te kunnen zijn? Dit is je reis! Tijdens deze reis ga je je vier dagen in kleine groepjes bezighouden met fotografie. Je krijgt elke keer duidelijke opdrachten die zorgen dat je op elk niveau aan de slag kunt gaan. Johan gaat met je mee. Hij is een rustige en ervaren vakfotograaf. Je zult je bij hem thuis voelen.

1 t/m 4 september 2024

Reizen

Ruhrgebied

680.00

Wil je leren hoe je de mooiste lijnen in je foto kunt gebruiken, doorkijkjes naar een bijzondere wereld kunt vastleggen en nachtfotografie als een sprookjesland kunt toepassen? Johan laat je alles meemaken.

24-29 sept & 29 sept-4 oktober 2024

Reizen

Schotland

1,480.00

Niets gaat boven Schotland. De kilts van de stoere mannen, prachtige glooiende landschappen, kastelen zo ver je kunt zien. Je gaat het niet alleen allemaal zien deze week, ik laat je dit ook prachtig vastleggen. We gaan naar de pareltjes van dit land. Klein is de groep, groot is de aandacht.

21 februari-4 maart & 20-31 oktober 2024

Reizen

Oeganda

5,580.00

Zelfs de meest doorgewinterde reiziger zal versteld staan wat voor diversiteit dit land biedt. En dat gaan we in deze fotoreis allemaal meemaken. Ik ga samen met jou de chimpansees, olifanten, luipaarden, giraffes, en de meer dan 1000 vogelsoorten spotten en natuurlijk fotograferen. Dit mooie land vastleggen met jouw camera.

16-19 mei + 7-10 novermber 2024

Reizen

Hamburg

860.00

Hamburg. Naast de grootste haven van het land, is er de oude binnenstad, afgewisseld met de meest moderne gebouwen. In deze 4 dagen of meer gaan we veel zien. Niet de toeristische bezienswaardigheden, maar juist de cinematografisch onbekende pareltjes die ik als vakfotograaf én reisleider voor je heb ontdekt

20-24 november 2024

Reizen

Essaouira

1,240.00

Essaouira is een gezellig mooi compact kustplaatsje waar heel veel te zien is. De Medina is een wirwar van steegjes waar het een drukte van belang is. Erg kleurrijk en verrassend. Aan de rand van de medina vind je de vestingwallen die eeuwen geleden de stad tegen indringers moesten beschermen. Je kunt de muren beklimmen en genieten van het uitzicht over de zee en de oude stad. In de haven is ook een stuk vestingwal te vinden. Vanaf de ene kant van het fort heb je uitzicht over de bedrijvige haven en Île de Mogador en aan de andere kant heb je een prachtig uitzicht over de Medina. Aan de noordelijke kant van de stad is het meer industrieel. Daar gaan we ook foto`s maken. Overgaand in ruige rotspartijen. We gaan naar een watervalletje waar ik je mooie technieken kan leren om het goed te fotograferen.  Eerst gaan we een stukje met de auto om bij een hippie dorp een kop koffie drinken en foto`s te maken. We moeten een eindje lopen naar de waterval maar het is zeker een mooie tocht.

7-12 januari 2025

Reizen

Marokko

1,836.00

Heerlijke foto dagen rondtrekken door de prachtige valleien en bergen in het Atlasgebergte in Marokko. We gaan daar fotograferen en je wordt begeleid door de professionele emotie fotograaf Johan van der Klaauw. Kijken naar licht, bewust gebruik maken van lijnen en contrasten. Eind van de dag een uitgebreide bespreking van de foto's die je hebt gemaakt. Uitmondend in aandachtspunten voor de volgende dag en een nieuwe uitdagende opdracht. Plezier in het fotograferen staat voorop. Maar tegelijkertijd steek je heel veel op.

1 t/m 8 februari 2025

Reizen

Costa Blanca

1,296.00

We logeren in een riant huis in Calpe, een mooi stadje aan de Middellandse zee. Vanuit dit huis gaan we iedere dag naar een inspirerende fotolocatie. We gaan praktisch bezig en veel foto’s maken. Het wordt vooral ook erg gezellig.

22 t/m 26 januari 2025

Reizen

Kreta

986.00

De geschiedenis aan je voeten. Dat is Kreta. De natuur is wonderschoon. De mensen zijn niet alleen fotogeniek, maar ook zo verschrikkelijk aardig. Je ziet de weerbarstigheid in hun getekende gezicht. Daarnaast kun je het leven in de kleine dorpjes of in de haven van Rethymon vastleggen. Kreta is een verrassend mooi eiland. Elke dag zal de zon je met haar glimlach verblijden. Daardoor kunnen we op verschillende manieren met licht gaan spelen: lange schaduwen en hard licht. Zo kom je meer te weten welke invloed licht in je foto heeft. Er is zoveel te zien is. Je kunt elke dag  dingen van voor de jaartelling vastleggen tot aan de hippe strandtent. Het leven wordt geleefd op Kreta.

23 t/m 30 juni 2024

Reizen

Pompei

1,840.00

Tijdens de Pompeï Vesuvius-fotoreis ga je je maar liefst 8 dagen intensief bezighouden met fotografie. Johan, een gezellige en ervaren vakfotograaf, én oude rot als reisleider, gaat je al die tijd begeleiden. De groep is bewust klein, zo ben je verzekerd van voldoende aandacht en tips.