Kies je reisbestemming

Toont alle 11 resultaten

15-22 september 2023

Reizen

Sardinië

1,955.00

Het helderste zeewater wat je in Europa kunt vinden, tot de ongerepte natuurgebieden; van de heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken, tot de eeuwenoude bezienswaardigheden. Samen met je camera in een kleine groep en veel gezelligheid!

13-16 juli 2023
868.00

Deze reis is speciaal gemaakt voor mensen die even net wat meer nodig hebben. Heb je autisme, of ADHD en andere eigenschappen die het wat anders maakt om in een de groep jezelf te kunnen zijn? Dit is je reis! Tijdens deze reis ga je je vier dagen in kleine groepjes bezighouden met fotografie. Je krijgt elke keer duidelijke opdrachten die zorgen dat je op elk niveau aan de slag kan gaan. Johan gaat met je mee. Hij is een rustige en ervaren vakfotograaf. Hij zal je jou thuis laten voelen.

5-7 juni 2023

Reizen

Ruhrgebied

780.00

Neem je camera in de hand. En laat je leiden door topfotograaf Johan. Hij kent de fijnste kneepjes om jou alles te leren hoe je dit prachtige gebied vast legt. Hij komt er al jaren. En heeft er al vele cursussen gegeven. Bijzondere plekjes, gave restaurantjes. Maar ook heel veel gezelligheid, dat zeggen de cursisten die mee geweest zijn als reactie.

16-21 april 2023

Reizen

Schotland

1,480.00

Niets gaat boven Schotland. De kilts van de stoere mannen, prachtige glooiende landschappen, kastelen zo ver je kunt zien. Je gaat het niet alleen allemaal zien deze week, ik laat je dit ook prachtig vastleggen. We gaan naar de pareltjes van dit land. Klein is de groep, groot is de aandacht.

1 t/m 13 oktober 2023

Reizen

Oeganda

5,580.00

Zelfs de meest doorgewinterde reiziger zal versteld staan wat voor diversiteit dit land biedt. En dat gaan we in deze fotoreis allemaal meemaken. Ik ga samen met jou de chimpansees, olifanten, luipaarden, giraffes, en de meer dan 1000 vogelsoorten spotten en natuurlijk fotograferen. Heerlijk fotograferen in Oeganda, begeleid door professionele fotograaf Johan. Kijken naar licht, bewust gebruik maken van lijnen en contrasten.

15-18 oktober 2023

Reizen

Hamburg

860.00

Hamburg. Naast de grootste haven van het land, zijn er de oude binnenstad, afgewisseld met de meest moderne gebouwen. In deze 4 dagen of meer gaan we veel zien. Maar niet de toeristische bezienswaardigheden, maar juist de cinematografisch onbekende pareltjes die de ik als vakfotograaf én reisleider voor je heb ontdekt

21-25 februari 2023

Reizen

Essaouira

1,240.00

Deze fotodagen struinen we door de kronkelende straatjes. Onder begeleiding van de professionele emotie fotograaf Johan van der Klaauw gaan we schitterende foto`s maken. Bewust leren kijken. Hoe valt het licht, welk lijnenspel gebruik je en wat kan iets zeggen in je foto. Elke dag wordt uitgebreid de foto's besproken. Plezier in het fotograferen staat voorop. Tegelijkertijd steek je veel op.

24-29 juli 2023

Reizen

Marokko

1,836.00

Heerlijke foto dagen rondtrekken door de prachtige valleien en bergen in het Atlas gebergte Marokko. We gaan daar fotograferen en je wordt begeleid door de professionele emotie fotograaf Johan van der Klaauw. Kijken naar licht, bewust gebruik maken van lijnen en contrasten. Eind van de dag een uitgebreide bespreking van de foto's die je hebt gemaakt. Uitmondend in aandachtspunten voor de volgende dag en een nieuwe uitdagende opdracht. Plezier in het fotograferen staat voorop. Maar tegelijkertijd steek je heel veel op.

2-6 augustus 2023

Reizen

Costa Blanca

1,296.00

We logeren in een riant huis in Calpe. Een mooi stadje aan de Middellandse zee. Vanuit dit huis gaan we iedere dag naar een inspirerende fotolocatie. We gaan veel foto's maken. Praktisch bezig, en vooral wordt het erg gezellig

10-13 augustus 2023

Reizen

Kreta

1,296.00

De geschiedenis aan je voeten. Dat is Kreta. De natuur is wonderschoon, de mensen niet alleen fotogeniek, ze zijn ook zo verschrikkelijk aardig. Je ziet de weerbarstigheid in hun getekende gezicht. Daarnaast kun je het leven vastleggen in de kleine dorpjes of in de haven van Rethymon. Kreta is een verrassend mooi eiland.

21-28 maart 2023

Reizen

Pompei

1,840.00

Tijdens de Pompeï Vesuvius-fotoreis ga je je maar liefst 8 dagen intensief bezighouden met fotografie. Johan, een gezellige en ervaren vakfotograaf, én oude rot als reisleider, gaat je al die tijd begeleiden. De groep is bewust klein, zo ben je verzekerd van voldoende aandacht en tips.