Kies een workshop

Toont alle 10 resultaten

6 april, 31 mei & 28 juli 2024

Workshop

Wadfotografie

98.00

Wat maakt voor jou het wad? Hoe beleef jij dit gebied? Dat het bijzonder mooi is dat weet iedereen. Maar ik ga je leren hoe je dat gaat vastleggen. Welke instellingen jouw foto een enorme impact gaan geven. Hoe ga je staan, wat vind jij fijn om mee te werken. En hoe ga jij het licht vangen zodat je jouw belevenis terugziet in jouw foto’s.

7 maart 2024
128.00

De workshop bestaat uit het maken van beelden die jij in je hoofd hebt. Maar als nu het licht sterker is dan jouw landschap? Of jouw prachtige straat staat in de schaduw? Met een gradiënt filter gaat er een nieuwe wereld voor je open. Ik ga je leren hoe je met verloopfilters kunt werken op een manier dat niemand ziet dat je ze gebruikt hebt. Maar ik ga ze laten toepassen op een creatieve manier.

7 juni 2024
98.00

We leven in een prachtige wereld. Uitgestrekt landschap, bossen met schilderachtige landweggetjes, landerijen met springende lammetjes. En dat zonlicht, Nederland maakt dat compleet. Hoeveel schoonheid waar we elke dag van mogen genieten. In deze workshop ga ik je veel vertellen, waar kan je het beste gaan staan, hoe stel je jouw camera goed in. Wanneer ga je hoe fotograferen. Het wordt een feestje. En met elk weer kan je de mooiste foto’s maken. Dat zal ik je laten zien

13 februari 2024

Workshop

Macrofotografie

98.00

De kleine wereld zichtbaar maken. In deze workshop gaan we heel dichtbij de dingen vastleggen. Macrofotografie. Waar moet je aan denken, waar loop je tegenaan, hoe ga je een spannend beeld creëren. Ik ga je leren hoe je jouw camera het beste kunt instellen en welke valkuilen er zijn. Welk licht laat je waar komen, en hoe zet je dat naar je hand. Welke kleuren spelen een rol en hoe gebruik je dit.

20 april 2024

Workshop

Schokland

98.00

Je gaat bezig met onder andere detailfotografie van kunst en natuur en landschappen. Je leert om dit goed in beeld zetten. We bespreken het instellen van je camera bij elk weertype. Ook zal er veel aandacht zijn voor compositie: hoe maak je nu die WAUW-foto. Ik pas het programma aan op het niveau van elke deelnemer. Je krijgt antwoord op al je vragen. Elke workshop wordt op maat gemaakt. Een voordeel van mijn workshops is dat ik met kleine groepen werk. Dan weet je zeker dat je de volle aandacht krijgt. Je wordt de hele dag intensief begeleid door mij, de vakfotograaf Johan van der Klaauw.

21 juli 2024

Workshop

Uden

98.00

We gaan deze dag in een speciale omgeving aan de slag. Ik weet zeker dat voor er iedereen  wel iets tussen zit om je verder in te verdiepen. Het fotograferen is vooral erg leuk omdat er zoveel bijzonders te zien is. Iedereen gaat dolenthousiast naar huis. Ik werk in kleine groepen. Zo kan ik iedereen helpen om zich verder te ontwikkelen. Op jouw vragen krijg je altijd antwoord. Je wordt de hele dag intensief begeleid door mij, de vakfotograaf Johan van der Klaauw.

19 april 2024

Workshop

Emmen

98.00

Ik richt mijn programma altijd op het niveau en de vragen van de deelnemers. Je wordt de hele dag intensief begeleid door mij, de vakfotograaf Johan van der Klaauw.

26 mei 2024

Workshop

Dronten

98.00

Mijn workshops zijn altijd op maat gemaakte lesprogramma's, aangepast aan het niveau en de vragen van de deelnemers. Je wordt de hele dag intensief begeleid door mij, de vakfotograaf Johan van der Klaauw

11 mei 2024

Workshop

Zutphen

98.00

Je gaat bezig met onder andere lichtval en zeggingskracht. Ook zal er veel aandacht zijn voor compositie: hoe maak je nu die WAUW-foto. Ik pas het programma aan op het niveau van de deelnemer en ik beantwoord alle vragen van de cursist. Elke workshop is een op maat gemaakt lesprogramma. Ik werk altijd in kleine groepen. Dus je krijgt de volle aandacht. Je wordt de hele dag intensief begeleid door mij, de vakfotograaf Johan van der Klaauw.

zaterdag 25 mei 2024

Workshop

Zwartsluis

98.00

Tijdens deze workshop leer ik je om de camera beter te leren kennen. Hoe stel je jouw camera in en ik beantwoord de vragen die er dan komen. Mocht je jouw camera al goed kennen dan gaan we het hebben over wat zegt een foto, hoe kun je het beste een foto maken. Wat maakt dat het echt een mooie foto wordt in plaats van een gewoon kiekje.