Kies een workshop

Toont alle 10 resultaten

31 maart 2023

Workshop

Wadfotografie

98.00

Wat maakt voor jou het wad? Hoe beleef jij dit gebied? Dat het bijzonder mooi is dat weet iedereen. Maar ik ga je leren hoe je dat gaat vastleggen. Welke instellingen jouw foto een enorme impact gaan geven. Hoe ga je staan, wat vind jij fijn om mee te werken. En hoe ga jij het licht vangen zodat je jouw belevenis terugziet in jouw foto’s.

4 maart 2023
128.00

De workshop bestaat uit het maken van beelden die jij in je hoofd hebt. Maar als nu het licht sterker is dan jouw bijzondere landschap? Of jouw prachtige straat staat in de schaduw? Met een gradiënt filter gaat er een nieuwe wereld voor je open. Ik ga je leren hoe je met verloopfilters kunt werken op een manier dat niemand ziet dat je ze gebruikt hebt. Maar ik ga ze laten toepassen op een creatieve manier.

27 mei 2023
98.00

We leven in een prachtige wereld. Uitgestrekt landschap, bossen met schilderachtige landweggetjes, landerijen met springende lammetjes. En dat zonlicht, Nederland maakt dat compleet. Hoeveel schoonheid waar we elke dag van mogen genieten. In deze workshop ga ik je veel vertellen, waar kan je het beste gaan staan, hoe stel je jouw camera goed in. Wanneer ga je hoe fotograferen. Het wordt een feestje. En met elk weer kan je de mooiste foto’s maken. Dat zal ik je laten zien

13 februari 2023

Workshop

Macrofotografie

98.00

De kleine wereld zichtbaar maken. In deze workshop gaan we heel dichtbij de dingen vastleggen. Macrofotografie. Waar moet je aan denken, waar loop je tegenaan, hoe ga je een spannend beeld creëren. Je gaat bezig met onder andere hoe stel je de camera het beste in. Welke valkuilen kan je tegenkomen. Welk licht laat je waar komen, en hoe zet je dat naar je hand. Welke kleuren spelen een rol en hoe gebruik je dit.

24 april 2023

Workshop

Schokland

98.00

Je gaat bezig met onder andere detailfotografie van onder andere kunst en natuur en landschappen goed in beeld zetten. Instellen van je camera bij elk weertype. Ook zal er veel aandacht zijn voor compositie: hoe maak je nu die WAUW-foto. Het programma pas ik aan op het niveau van elke deelnemer. Op al je vragen krijg je antwoord. De hele dag word je intensief begeleid door mij, de vakfotograaf Johan van der Klaauw.

18 januari 2023

Workshop

Uden

98.00

In een speciale omgeving, gaan wij deze dag aan de slag. Weet zeker dat voor iedereen er wel iets tussen zit om je verder in te verdiepen. Vooral erg leuk omdat er zoveel bijzonders te zien is. Iedereen gaat dol enthousiast naar huis.Ik werk in kleine groepen. Iedereen kan ik zo helpen zich verder te ontwikkelen. Op jouw vragen krijg je altijd antwoord. De hele dag word je intensief begeleid door mij, de vakfotograaf Johan van der Klaauw.

22 april 2023

Workshop

Emmen

98.00

Elke workshop is op maat gemaakte lesprogramma's. Je gaat bezig met onder andere landschap, macro en belijning en natuurlijk. Ook zal er veel aandacht zijn voor compositie: hoe maak je nu die WAUW foto. Ik pas altijd mijn programma aan het niveau aan, en aan de vragen van de deelnemers. De hele dag word je intensief begeleid door mij, de vakfotograaf Johan van der Klaauw.

13 mei 2023

Workshop

Dronten

98.00

Mijn workshops zijn altijd op maat gemaakte lesprogramma's, aangepast aan het niveau en vragen van de deelnemers. De hele dag word je intensief begeleid door mij, de vakfotograaf Johan van der Klaauw

10 mei 2023

Workshop

Zutphen

98.00

Je gaat bezig met onder andere lichtval en zeggingskracht. Ook zal er veel aandacht zijn voor compositie: hoe maak je nu die WAUW-foto. Het programma pas ik aan op het niveau van de deelnemer. En beantwoord alle vragen van de cursist. De hele dag word je intensief begeleid door mij, de vakfotograaf Johan van der Klaauw.

24 mei 2023

Workshop

Zwartsluis

98.00

Tijdens deze workshop leer ik jou de camera beter te leren kennen. Hoe stel je jouw camera in en beantwoord de vragen die er dan komen.Mocht je jouw camera al goed kennen dan gaan we het hebben over wat zegt een foto, hoe kan je het beste een foto maken. Wat wordt echt een mooie foto in plaats van een gewoon kiekje.